top of page

DEBORAH'S VERHAAL

Naturelle Look Photography - Treeconnect

Net 20 jaar was ik toen ik startte in een leidinggevende rol. In een complexe omgeving die continu in beweging was ontwikkelde ik mijn manier om mensen gemotiveerd te houden. Intuïtief voelde ik aan hoe belangrijk openheid, oprechte aandacht en contact zijn en hoe je professionals op een coachende manier kunt faciliteren zodat zij in hun vak kunnen floreren. 

 

Jouw boodschap en uitstraling zijn van grote invloed op je omgeving. Als jonge vrouw in een commerciële en competitieve omgeving voelde ik regelmatig prestatiedruk. Lange tijd had ik het gevoel dat ik nog wat harder moest werken om resultaat te hebben en op te vallen. Gelukkig ontdekte ik een manier om niet harder, maar slimmer te werken. Minder te streven en meer vanuit mijn waarden en kwaliteiten te gaan werken gaf mij meer voldoening en werkgeluk. Mijn zelfvertrouwen en zichtbaarheid heb ik vergroot door het verder ontwikkelen van mijn presentatie vaardigheden. Hierdoor kreeg ik meer impact en kon ik mijn doelen bereiken. 

In 2017 heb ik het roer omgegooid en besloot ik om anderen als coach en trainer te helpen in hun persoonlijke groei. Door me te verdiepen in de positieve psychologie en oplossingsgerichte benaderingen (o.a. NLP, krachtgericht coachen) ontdekte ik de kracht van deze methodieken. Dagelijks geniet ik er nog van dat ik kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van anderen.

bottom of page