top of page

NIEUWS

Nieuw: Re-connected training

September 30, 2018

Herken je dat gevoel dat je het zeer druk hebt, met 1001 dingen tegelijk bezig bent maar je uiteindelijk niet toekomt aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Dat je achter de feiten aanloopt en je niet altijd zo sterk overkomt en handelt als je zou willen? Leer nu hoe je de drukte de baas wordt met aandacht en zelfvertrouwen weer grip krijgt op de dingen die je belangrijk vindt. 

Tijdens de Re-connected training krijg je inzichten in hoe je je minder laat afleiden van jouw doelen. Je gaat je weer ‘connecten’ met de onderwerpen die belangrijk voor jou zijn. Je ervaart hoe het is om vanuit je kernkwaliteiten te handelen en je daardoor ook in lastige situaties krachtig jezelf blijft. Je doorbreekt interne belemmeringen maar leert ook externe saboteurs te elimineren. Dit levert meer energie, voldoening en zelfvertrouwen op. Dat merk je vanbinnen, maar straal je ook vanbuiten uit! 

De training duurt 1 dag en de volgende onderwerpen worden behandeld: 

- Inzicht in jouw kwaliteiten en waarden

- Concretiseren van jouw doelen

- Doorbreken van interne belemmeringen en niet werkende gedragspatronen

- Aandacht management en vergroten van je focus

Deze training is incompany te boeken en binnenkort worden data vrijgegeven voor open inschrijving op meerdere locaties. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief of stuur een bericht via 'contact'. Vraag praktische informatie (tarieven etc) op via 'contact'. 

Organisatie event Werkgeluk & Waardering

May 23, 2018

Gun je medewerkers de energie-boost van Werkgeluk & Waardering. Tijdens dit interactieve dagdeel volgen ze een workshop rondom werkgeluk en tips & tools om die te vergroten. Fun vergroot het werkplezier en verbetert de samenwerking. Onderdeel van dit event is een maatwerk spel. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Please reload

Vergroot je werkgeluk & empowerment

February 20, 2018

Schrijf je nu in voor de training Vergoot je werkgeluk & empowerment! 

Krijg inzicht in wat belangrijk voor jou is en wat bijdraagt aan jouw werkgeluk. Leer hoe je met meer zelfvertrouwen en kracht regie neemt over jouw acties. Ontwikkel nieuw gedrag door vanuit positiviteit en je persoonlijke kracht dingen voor elkaar te krijgen. Hoe je juist meer effect hebt door minder te doen. 

Programma: 2 ochtenden van 09.00 - 12.30 uur + online coachingsessie

Data: 21-02-2018 en 07-03-2018

Locatie: Zero-Point, Ceresstraat 29 in Breda

Kosten: € 195

Inschrijven: meld je aan via info@treeconnections.nl

Please reload

bottom of page